ENVIRONMENT LOVERS HAND IN HAND

07.04.2023 89

ENVIRONMENT LOVERS HAND IN HAND

Okulumuz Türkçe öğretmeni Başak Özdemir'in proje ortağı olduğu uluslararası projemiz Türkiye, Azerbaycan, Romanya, İtalya, İspanya gibi farklı ülkelerden çeşitli okulların öğrencileriyle yürütülmektedir. Projede okulumuzdan dokuz öğrenci görev almıştır. Projemizin amacı bozulan doğal yaşamı canlandırmak, çevre bilincini geliştirmek, geleceğimizin mimarı olan öğrencilerimizin öğrenme çıktılarını eğlenceli hale getirmek, dijital yetkinliklerini artırmak ve onlara farklı öğrenme ortamları sağlamaktır.

Projemizde logo, afiş, kelime bulutu, takvim, Orman Haftası etkinlikleri, Dünya Su Günü etkinlikleri, geri dönüşüm ürünleri,çevre ilgili sunular, çevre kirliliği haberleri, e-book çalışmaları gibi çeşitli etkinlik ve çalışmalar yer almaktadır. Projemiz nisan ayında bitecektir.

Proje sayfasına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

07-04-202307-04-202307-04-202307-04-2023